Sušený včelí peľ v eko papieri
Včelí peľ – prírodná sila v každom zrniečku
Včelí peľ je jednou z najkomplexnejších prírodných potravín bohatých na bielkoviny, vitamíny, minerály a aminokyseliny. Včely ho zbierajú z kvetov a obohacujú ho o vlastné látky, vďaka čomu je výnimočným zdrojom živín pre ľudský organizmus.
Hlavné výhody včelieho peľu
- Podpora imunity – podporuje imunitný systém a pomáha lepšie sa brániť proti vírusom a baktériám.
- Zvýšenie energie – vďaka vysokému obsahu živín a antioxidantov prispieva k zvýšeniu fyzickej a duševnej výkonnosti.
- Podpora trávenia – priaznivo pôsobí na črevnú mikroflóru.
- Pomáha pri detoxikácii pečene a podporuje trávenie.
- Podporuje mozgovú činnosť a duševnú pohodu.
- Regeneruje svalstvo – vhodný pre športovcov na urýchlenie obnovy svalov po fyzickej námahe.
- Podpora plodnosti a hormonálnej rovnováhy – u mužov a žien priaznivo ovplyvňuje hormonálnu reakciu a reprodukčné zdravie.
Použitie
- Dávkovanie dospelý: Preventívne : 12 g (3 čajové lyžičky) za deň, Liečebne : 24 g (6 čajových lyžičiek) za deň.
- Dávkovanie deti: Od 3-5 rokov: 6 g (1 až 2 čajové lyžičky) za deň, od 6 - 12 rokov: 8 g (2 čajové lyžičky) za deň.
Peľ je vhodne konzumovať samostatne, rozmiešaný vo vode, jogurte, medovej vode alebo smoothie. Pre lepšiu vstrebateľnosť sa odporúča pred konzumáciou nechať ho niekoľko hodín namočený vo vode.
Skladovanie
Skladujte na suchom a chladnom mieste, čo najlepšie uzavretý, aby sa zachovala jeho čerstvosť a kvalita.
Krajina pôvodu: Slovensko.
Dostupné balenie: 100 g, 250 g, 500g.
Producent: Mgr. Marek Smetanka - včelár, Rokytovce 77, 068 01 Medzilaborce
Včelia farma APINEKTÁR